Mina hundar

FOR THE WIN SNIFF ”SNIFF”
Född: 14 augusti 2013
Ras: Border collie
Sniff är min första egna border collie. Han är en härlig och pigg kille, men som också gillar att vara bara familjehund emellanåt. Vi har provat på det mesta, vallningen har vi lagt på is pga att vi har svårt att få till regelbunden träning. Vi har även gjort första inträdesprovet i räddningshundsök samt påbörjade en specialsöksutbildning till narkotikahund. Just nu tränar vi mest nose work, agility och ibland lite lydnadsgrunder.

Räddningshundsök: Deltagit på första inträdesprovet och träningar innan provet
_________________________________________________________________________________________

SE VCH SAN ”SUNE”
Född: 8 juli 2014
Ras: Border collie
Sune har jag fått följt nästan dagligen sedan han var nyfödd och direkt jag såg honom föll jag för honom. Han döptes till Sune när han var tre dagar gammal. Sedan dess har han varit speciell. Hans första år har vi fått kämpa med både en ärftlig benskada och rädsla för människor, men med bra rehabträning så ser vi nu verkligen framemot roliga träningspass tillsammans. Vi tränar nose work, agility, lydnad och har tidigare vallat lite grann.

Viltspår: Godkänd anlagsprov, 3 x 1:a pris öppenklass, Svensk viltspårschampion
_________________________________________________________________________________________
SE VCH LPI RLD N RLD F ATOMOS VÅGA VIDGA VYERNA ”EWY”
Född: 2 juni 2005
Ras: Flatcoated retriever
Ewy träffade jag första gången när hon var över två år gammal hos sin förra familj och kort därefter blev hon min första egna hund. Hon var min bästa vän som alltid fanns vid min sida och har lärt mig så otroligt mycket! Hon och jag provade på det mesta inom hundvärlden. Till sättet var hon en mycket social, framåt, nyfiken och absolut en pussglad tjej, som helst av allt ville att det skulle gå fort. Min stjärna och skugga, som alltid kommer vara med mig!!

Jakt: 44 poäng ökl C-prov, 83 poäng nkl C-prov

Agility: Uppflyttad till hoppklass 3 (8 x pinnar hoppklass II + 2 x pinnar agilityklass I), Kvalad (1:a plac.) till regionfinal Doggy professional agility cup, 2011, 4:e placering årets agilityungdom, SHU, 2011, 1:a placering agility-KM, Gävle HU, 2009, 3:e placering agility-KM, Gävle HU, 2008

Rallylydnad: Uppflyttad till avancerad klass, 3 x godkända resultat fortsättningsklass (90 av 100 poäng), 3 x godkända resultat nybörjarklass (99 av 100 poäng)

Lydnad: 2:a pris lydnadsklass II, 3 x 1:a pris lydnadsklass I – LPI

Viltspår: Svensk viltspårschampion, 6:a I Buffs spår, FRK´s VP, 2009

Annonser