Om inomhuslokalen

VI ERBJUDER ALLTID TILLGÅNG TILL INOMHUSLOKAL UNDER VÅRA KURSER (om det inte är en kurs där vi måste vara utomhus, det står på kurssidan)!

Adress: Solbergsvägen 3B, 811 34 Sandviken

lokalen_1

Varför träna ute i regn och kyla, när du kan träna inomhus i en mindre inomhuslokal, centralt i Sandviken!

Vi erbjuder året om träning i lokalen, både till våra kurser, massage – och friskvårdskunder samt till uthyrning för privatpersoner, klubbar och föreningar som vill hålla egna kurser, föredrag inomhus. Du kan hyra hela lokalen eller endast något av rummen. Boka tid via mail eller sidan: hyr lokalen till egen kurs/träning

ALLMÄN INFO OM LOKALEN

  • Under kursverksamhet ryms det mellan 4-6 hundar, beroende på storlek och vilken kurstyp det gäller.
  • Lokalen lämpar sig bra till föreläsningar och workshops
  • I lokalen finns det tillgång till två toaletter, ett mindre dugligt kök, ett mindre allrum med bord inkl. sex stolar. Ett litet större träningsrum, samt ett lite mindre träningsrum.
  • Lokalen är tyvärr inte handikappanpassad pga lokalen ligger nere i en källaringång (ljust och fint, men en trappa ner till lokalen).

FÖRSTA TRÄNINGSRUMMET

Lokalen är under uppbyggnad, men hittills finns det tillgång till mindre spegelvägg, en whiteboard, stolar, träningsredskap till lydnad osv. Lokalen lämpar sig utmärkt till bland annat massagekurs, trimkurser, föreläsning, valp- och vardagslydnadskurser, grundkurser i flera olika hundsporter etc.

ANDRA TRÄNINGSRUMMET – HUNDGYMMET

Ett mindre rum en vägg ifrån första träningsrummet, där det går utmärkt att träna lugnare övningar eller om någon hund behöver större utrymme från de andra hundarna. Vi kallar detta rum för HUNDGYMMET pga att här finns det tillgång till olika balanasbollar och föremål.

SPECIALSÖKSÖKSRUMMET

Denna del i lokalen är under uppbyggnad under hösten/vintern. Men här kommer vi erbjuda så småningom träning på plattform, golv – samt väggbana inom Nose work samt specialsök.

Bilder på samtliga rum kommer!