Onlinekurs: Tricks – och aktiveringskul för dig och din hund!

På filmen visar Sune ett av hans tricks: Blåsa bubblor. Med belöningsbaserad hundträning, kan du i princip lära din hund vilket trick som helst!

KURSINNEHÅLL
________________________________________________________________________________________________

Vintern är lång, mörk och kall och träningsmotivationen kan vara svår att hitta för många av oss. Samtidigt älskar våra fyrbenta vänner att träna och hitta på roliga aktiviteter ihop med oss, trots väder och vind. Tricks – och aktiveringskul för dig och din hund – är just en kurs som kanske passar dig som vill träna något, men behöver hjälp med motivationen.

Under kursen delar vi med oss av tricks och aktiveringsövningar, som går att träna både inomhus och utomhus. Målet med kursen är att ge dig inspiration till korta, dagliga träningsstunder tillsammans med din fyrbenta vän. Övningarna är inte bara roliga, utan du utvecklar bland annat ett starkare samarbete ihop med din hund, du utvecklar dina tränarfärdigheter, du lär känna din hunds starka och svagare sidor och kan utveckla det du vill förbättra/bibehålla.

I varje lektion presenteras tre nya övningar med text och/eller film, på kurssidan här på hemsidan. Du kommer bland annat få tips på följande övningar: blåsa bubblor, puppy yoga, spårövning, sökövning mm. Kursen passar dig som är nybörjare eller för dig som behöver tips på nya saker att träna.

KURSINFORMATION
________________________________________________________________________________________________
Ålder: Från 8 veckor och uppåt
Kursavgift: 375 kr inkl. moms
Anmälan: Fyll i formuläret nedan, men läs gärna igenom kursvillkoren först. Du får ett bekräftelsemail inom några dagar en faktura skickad via mailen och en kallelse med mer information.

Du behöver för att kunna delta på kursen: En dator, mobil eller ipad med internetuppkoppling. Här på hemsidan i menyraden hittar du en sida som heter KLASSRUM. Under den fliken kommer kursen att finnas och du får ett inloggningslösenord du använder under tiden du går kursen. Kurssidorna liknar de artiklar vi har skrivit här på hemsidan dvs. ett helt vanligt inlägg med text baserat på kursens innehåll, filmer som visar uppgifterna samt ibland beskrivande bilder. Det kan t ex se ut som denna artikel –> Klicka här för ett exempel

Det är superenkelt och vi hjälper dig igång! Du får all info du behöver i kallelsen.

LÖPANDE KURSSTART – DU BESTÄMMER KURSDATUM
________________________________________________________________________________________________
Kursen är öppen för anmälan hela året.

När du köpt denna kurs har du fri tillgång till kursen under en månad (4 veckor), från det att du betalat kursavgiften. Kursen innehåller fyra lektioner med text och videos. Det ingår ingen personlig feedback på din egen träning tillsammans med din hund, du kan självklart ställa frågor om kursinnehållet om något känns oklart. Kursen är upplagd som självstudiematerial.

________________________________________________________________________________________________
KURSANMÄLAN

Annonser