Onlinekurs: Markering

Om du ska träna aktivt i Nose Work eller specialsök, behöver hunden både kunna leta efter den valda doften samt på något sätt markera att den hittat doften. En effektiv markering är just nosfrys dvs. hunden fryser sin nos mot doftkällan.

KURSINNEHÅLL
________________________________________________________________________________________________

På denna onlinekurs hjälper vi dig att komma igång med markeringsträning i form av nosfrys, som du även har nytta av vid spårarbetet samt vittringsprov i tävlingslydnaden. Du väljer vad du vill använda markeringsträningen till. Under tre lektioner ger vi dig övningar för att lära din hund en bra och noggrann markering, som underlättar din nose workträning.

Inga tidigare erfarenheter krävs, men du har en fördel om din hund är van med att bjuda beteenden. Men vi hjälper dig under kursen att komma igång. Samtliga övningar individanpassas utifrån dina mål och erfarenheter.


Vi kommer bland annat att jobba med:

Vad är en markering | Belöningstänk vid markering | Vad krävs av dig som förare | Inlärning | Vidareutveckling för tävling | Grunden till kedjning av doften | och mycket mer..

KURSINFORMATION
________________________________________________________________________________________________
Ålder: Från 8 veckor och uppåt
Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Övrigt: Du behöver tillgång till en dator med internet, videokamera för att filma din träning, samt t ex ett youtubekonto för att dela med dig av din träningsfilm till oss. Mer info om onlinekurser – klicka här
Lektioner: 3 artikellektioner med filmbeskrivning, under 4 veckor
Kursavgift deltagare med hund: 1290 kr inkl. moms
Observatörspris: 690 kr inkl. moms
Info: Deltagare med hund får skicka in filmer (2-3 min/film) dagligen som vi ger feedback på, medan observatörer får ställa obegränsat med frågor om kursinnehållet (inte sin egen träning, då vi vill se en träningsfilm för att ge feedback).
Anmälan: Fyll i formuläret nedan, men läs gärna igenom kursvillkoren först. Du får ett bekräftelsemail inom några dagar, en faktura via mailen och ett mail med inloggningsuppgifter mm.

KOMMANDE KURSGRUPPER
________________________________________________________________________________________________
GRUPP A (obegränsat med platser kvar)
2017-05-20, Lektion 1 öppnas
2017-05-27, Lektion 2 öppnas
2017-06-03, Lektion 3 öppnas
2017-06-10, Kursen avslutas
________________________________________________________________________________________________
KURSANMÄLAN

En reaktion på ”Onlinekurs: Markering

  1. Utvärdering från Onlinekurs: Markering, 2016
    Elinor med Maddox: Tack igen för all hjälp, du är så himla duktig på att ge tips, peppa och komma med bra råd! Jag ska hålla utkik på din hemsida efter flera onlinekurser!

    Elinor med Maddox: Tack igen för kursen, jag är jättenöjd. Fått så mycket ny inspiration med massor av tips. Vi har utvecklats massor och fått mycket bra råd på vägen. Hoppas du fortsätter med mycket kurser, för du är väldigt duktig på det du gör 🙂

Kommentarer inaktiverade.