Fortsättningskurs i vardagslydnad steg 2

Har du gått valp- och grundkurs i vardagslydnad och vill fortsätta utveckla ert samarbete? Då är min populära fortsättningskurs i vardagslydnad något för Er! 160131-1

Under valp- och grundkursen i vardagslydnaden steg 1 lades de viktigaste grunderna för dig och din hund. Har du inte gått en grundkurs för oss tidigare rekommenderar vi dig att börja med grundkursen, eftersom vi har ett annat träningssystem än övriga utbud som finns här omkring. Det är inget krav, men du får mer ut av din kurs hos oss. Vi undervisar endast i belöningsbaserad hundträning.

Oavsett tidigare erfarenheter och målsättning, hjälper vi dig med samtliga övningar och funderingar kring hundträning du har. Samtliga övningar individanpassas, för att just ni som ekipage ska utvecklas så mycket som möjligt under kurstillfällena! Du kan gå kursen med din första hund eller din femte hund, hittills har vi alltid kunnat erbjuda nya infallsvinklar och ideér till er träning.

KURSINNEHÅLL
________________________________________________________________________________________________

Under dessa fem kursveckor kommer vi att utveckla samtliga övningar från grundkursen. Vi kommer att introducera nya övningar som både ger dig en mer förståelse vad du har för en hund, vilka verktyg som är mest effektiva i olika situationer i er vardag och hur du kan utveckla ert samarbete ännu mera. Du kommer få mer förståelse för hur du kan förebygga många faktorer som finns i er vardag vid t ex hundmöten, andra rädslor, tjuvätande osv. Vi introducerar även flera störningar för din hund som t ex kan din hund komma på inkallningssignalen när det passerar en hund en bit ifrån? mm.

Varje kurstillfälle varvas med teori och praktiska uppgifter utomhus, enskilda- samt gruppövningar utifrån allas önskemål. Vi lägger stor vikt vid den praktiska träningsbiten under alla våra kurser. Kursmaterial på samtliga övningar under kursen finns att köpa och en del kursmaterial fås vid första tillfället.

Vi kommer gå igenom i teori samt praktiskt följande, utifrån era mål och förutsättningar:

Nya kontakt- och samarbetsövningar | Vardagsfotgående | Sitt, ligg och stå med störningar | Inkallning med störningar | Avancerade självkontrollsövningar| Koppelgående | Hälsa fint | Gruppövningar | Aktiveringsövningar mm.

KURSINFORMATION
________________________________________________________________________________________________
Ålder: Gått en valp- grundkurs i vardagslydnad. Vi anpassar övningarna utifrån din nivå!
Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs
Antal tillfällen: 5 kurstillfällen á ca 1½ timme
strong>Plats: Utomhus och inomhus vid behov (lokalhyra tillkommer isf från februari)
Kursavgift: 1490 kr inkl. moms
Observatör utan hund: 725 kr inkl. moms
Familjemedlemmar: Är självklart välkomna, ange namn i anmälan nedan
Anmälan: Fyll i formuläret nedan, men läs gärna igenom kursvillkoren först. Du får ett bekräftelsemail inom några dagar en faktura skickad via mailen och en kallelse med mer information ungefär en vecka innan kursstart.

KOMMANDE KURSGRUPPER
________________________________________________________________________________________________
GRUPP A (4 platser kvar )
2017-01-19, kl. 19:15 – ca 20:45
2017-01-26, kl. 19:15 – ca 20:45
2017-02-09, kl. 19:15 – ca 20:45
2017-02-16, kl. 19:15 – ca 20:45
2017-02-23, kl. 19:15 – ca 20:45
Vid första träffen får alla tycka till om datum och tider

GRUPP B (2 platser kvar)
Startar i mars

________________________________________________________________________________________________

KURSANMÄLAN