SUNE VILTSPÅRSCHAMPION IDAG!!!

Både jag och Sune behövde ladda batterierna sedan de första starterna vi gjorde tillsammans, för idag arbetade Sune på riktigt bra i spåret igen. Han är väldigt enkel att läsa när han är i spåret, men också väldigt känslig för mig. Jag måste verkligen vara i form själv för att det ska fungera för oss (teamwork!). Och tyvärr var jag inte alls i form på förra spåret vi gjorde, en viktig lärdom vi tar med oss i vårt fortsatta tävlande.

Men idag gick det i alla fall bättre. Vi fick ett sånt där spår som det inte alls går att gissa sig till var vi skulle i vinklar etc. Ett jobbigt spår för mig som gillar att ha kontroll på träningen. Det var bara att följa efter Sune. Han gjorde bl a en väldigt fin återgång, tog bloduppehållet och skottfast. Jag är riktigt nöjd!

Vi tog i alla fall vårt tredje första pris i öppenklass och det var en skön känsla när domaren sa i slutet av spåret ”Grattis till championatet”! Vår första, men förhoppningsvis inte sista seger tillsammans! Domarens kommentar: En utmärkt spårning i perfekt tempo.

Planen framöver är att vila från viltspåret i omkring en månad. Därefter träna korta motivationsspår och helt enkelt höja värdet för spårarbetet ännu mera (svårigheterna har han koll på, vi ska jobba med självförtroendet). Sedan har jag ett mål om att vi ska försöka oss på att ta HP. Men idag och hela midsommarhelgen ska vi fira att vi faktiskt tog VILTSPÅRSCHAMPIONATET tillsammans idag!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s